Altijd het laatste AI-nieuws ontvangen?

Heeft u als zorgprofessional of innovator interesse in wat Artificiële Intelligentie (AI) in de zorg kan betekenen? Bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Waardevolle AI voor gezondheid van het programma Waardevolle AI voor gezondheid van het ministerie van VWS.

Het toepassen van Artificiële Intelligentie (AI) in de gezondheidszorg kan zorgverleners ondersteunen met voorspelmodellen in preventie, diagnostiek of behandeling, of door het accuraat beoordelen van beeld, spraak of samenvatten van klinische testen.

Misschien ervaart u zelf al de meerwaarde van AI en wilt u zich verder verdiepen, of staat u aan het begin van het implementeren van AI. Hoe dan ook, AI heeft de potentie om een enorme impact op de kwaliteit van onze zorg en gezondheid te hebben.

Met de nieuwsbrief voorzien we zorgprofessionals en innovators in Nederland graag van kennis en het laatste nieuws over AI-ontwikkelingen. Daarnaast blijven belangstellenden met de nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen in het zorgveld en het programma. De nieuwsbrief verschijnt 6 keer per jaar en is online te bekijken. Als u zich abonneert via het aanmeldformulier, dan ontvangt u de eerstkomende nieuwsbrief direct in uw mailbox.

Ook is het mogelijk om u te abonneren op attenderingen. Zodra er dan een nieuwsbericht of publicatie op datavoorgezondheid.nl verschijnt, ontvangt u hiervan een e-mail. Zo bent u altijd als eerste en gedurende het jaar op de hoogte van het actuele nieuws. U bepaalt zelf de frequentie (direct, dagelijks of wekelijks). U kunt zich te allen tijde weer afmelden voor de e-maildiensten.

Abonneren nieuwsbrief Waardevolle AI voor gezondheid

Abonneren attenderingen actueel nieuws op datavoorgezondheid.nl