Abonneren

U kunt zich op twee manieren abonneren op de e-maildiensten van het programma 'Waardevolle AI voor gezondheid':

Abonneren op e-mailattenderingen

Abonneren op nieuwsbrieven

Abonneren op e-mailattenderingen

U kunt zich abonneren op nieuwsberichten en op documenten. U krijgt dan automatisch een e-mail  zodra nieuwe nieuwsberichten of documenten op deze website verschijnen. Voor een attendering op nieuwsberichten gaat u naar de overzichtspagina met nieuwsberichten en klikt u op “Abonneren op het laatste nieuws”. U kunt zelf kiezen hoe vaak u een attendering wilt ontvangen.

Abonneren op nieuwsbrieven

U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief 'Waardevolle AI voor gezondheid'.

Rijksoverheid medewerkers kunnen zich het beste aanmelden via recente versies van Firefox, Chrome of Edge. Neem voor eventuele ondersteuning contact op met de ICT-dienstverlener van eigen departement.

Afmelden en abonnementen beheren

Alle mails die u ontvangt zijn voorzien van een tweetal links, namelijk:

AFMELDEN

ABONNEMENTEN BEHEREN

Met afmelden kunt u uw  abonnement direct stopzetten. Een afmelding dient u dan nog eenmaal te bevestigen om uw abonnement definitief stop te zetten.

Met abonnement beheren kunt u uw e-mailadres wijzigen. Ook kunt u hier zien op welke nieuwsbrieven u geabonneerd bent.

Persoonsgegevens

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor het versturen van de nieuwsbrief waarop u zich abonneert. Dit gebeurt op een veilige manier door een bedrijf dat de nieuwsbrieven voor ons verstuurt.

Meer informatie over uw rechten met betrekking tot de verwerking van uw gegevens leest u op de pagina Privacy van het ministerie van Algemene Zaken.