10 en 24 februari 2021: Workshop ‘De Innovatiefunnel’ – een raamwerk voor de ontwikkeling van waardevolle AI in de zorg

Hoe u een waardevolle AI-toepassing in uw zorgorganisatie ontwikkelt en implementeert? Op 10 of 24 februari 2021 van 15.00 – 16.00 uur kunt u online kennismaken met de innovatiefunnel van het UMC Utrecht tijdens de Slimme Zorg Estafette. Let op! Vol is vol.

In het actieteam handelingsruimte van het programma Waardevolle AI voor gezondheid (ministerie van VWS) werken experts vanuit verschillende organisaties aan het innovatiefunnel-model. Tijdens de online workshop ziet u hoe dit model ontwikkeld wordt en ontvangt u tips waarmee u kan starten met de ontwikkeling van waardevolle AI in de zorg.

AI tijdens de Slimme Zorg Estafette 1 t/m 26 februari 2021

Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de Slimme Zorg Estafette (voorheen e-healthweek). Het ministerie van VWS wil aandacht voor innovatie en slimme zorg. Met als doel van elkaar leren en elkaar inspireren. U kunt vier weken lang zien en ervaren hoe andere organisaties omgaan met slimme zorg, en dit in de praktijk toepassen. En zo met elkaar ervoor zorgen dat slimme zorg een stap verder komt. Wellicht zijn er nog meer activiteiten interessant voor u. Op de website van de Slimme Zorg Estafette ziet u het complete overzicht.

Bijeenkomsten gericht op AI-innovaties in de zorg op een rij:
10 februari 2021: De Innovatiefunnel (Programma Waardevolle AI voor gezondheid, ministerie van VWS) (VOL)
11 februari 2021: Werkconferentie Artificial Intelligence (samen Voor Betere Zorg)
17 februari 2021: Begeleidingsethiek in de zorg (ECP)
18 februari 2021: Bijeenkomst nationale samenwerking AI voor gezondheid en zorg (NL AI Coalitie)
24 februari 2021: De Innovatiefunnel (Programma Waardevolle AI voor gezondheid, ministerie van VWS) 

Aanmelden workshop 'De innovatiefunnel' (NIET MEER MOGELIJK)

Wilt u (kosteloos) deelnemen aan de workshop? Meld u dan aan via het onderstaande formulier. Let op! na het invullen van het formuier dient u onderaan nog op verzenden te klikken. Na aanmelden ontvangt u een bevestiging per mail en begin februari ontvangt u de link naar de digitale sessie.

Mocht u zich aangemeld hebben en onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, dan kunt u zich afmelden door een mail te sturen naar di-ai@minvws.nl