25 – 27 januari 2021: Online AI Missie Frankrijk - Nederland

De samenwerking aangaan, een netwerk opbouwen en/of de Franse markt verkennen op het gebied van AI? De NL AI Coalitie organiseert met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een online AI-missie tussen Frankrijk en Nederland. De inschrijving is geopend, voor het programma staat de organisatie nog open voor suggesties of wensen.

Uit een eerdere nulmeting naar AI-toepassingen in de zorg in Nederland is naar voren gekomen dat 30% van de AI-toepassingen alleen in Nederland worden ingezet. Nog niet alle in Nederland ontwikkelde AI-toepassingen hebben de weg naar het buitenland gevonden. Daar kan deze missie bij helpen.

Wat kunnen we van elkaar leren en waar liggen kansen? Tijdens de AI-missie staat de internationale samenwerking voorop. Wellicht biedt het u ook inzichten voor AI in de zorg. Deelname is kosteloos. Heeft u interesse? Meld u dan snel aan. De uiterste aanmelddatum is 30 december 2020.

Waarom deelnemen aan de AI-missie?

Deelname aan de virtuele AI-missie Frankrijk heeft drie hoofddoelen:

  1. Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen positioneren als innovatieve solution providers op het terrein van AI in samenwerking met de Nederlandse AI Coalitie;
  2. Het opbouwen van een relevant netwerk om AI-oplossingen op te schalen, handel te bevorderen en mogelijkheden voor R&D-samenwerking te onderzoeken;
  3. Het verkennen van de Europese, en specifiek de Franse markt, met bijbehorende Franse en Europese ontwikkelingen op het gebied van AI.