6 juli: Tech in a day - NL AI Coalitie (online webinar)

Zorgprofessionals en bestuurders in de zorg, die meer willen weten over wat AI kan betekenen voor de gezondheidssector en voor hun eigen organisatie, kunnen op maandag 6 juli 2020 deelnemen aan de online bijeenkomst 'Tech in a Day'. Dit evenement wordt georganiseerd door de werkgroep Human Capital van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC).

Pieter Jeekel, kwartiermaker van de Nederlandse AI Coalitie Gezondheid & Zorg, gaat in gesprek met Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het maatschappelijk belang van AI binnen de gezondheidszorg. Na het webinar zijn er interactieve workshops: AI in de praktijk, Learning communities, Bouwen ecosystemen, Personeel digivaardig, Ethiek in de zorg en Data delen.

Meer informatie en aanmelden via de NL AI Coalitie